Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

«Πάπας» Βενέδικτος: Υποδοχή... ροκ σταρ!

Υποδοχή... ροκ σταρ!

Σάββατο, 12.04.08

Υποδοχή αντάξια ενός αστέρα της ροκ μουσικής επιφυλάσσουν οι παπικοί στον «Πάπα» Βενέδικτο 16ο, ο οποίος φθάνει την Τρίτη στις ΗΠΑ, σε μία επίσκεψη που αποσκοπεί στο να σαγηνεύσει ιδιαίτερα τους νέους.

Για την επίσκεψη του «Πάπα», οι έφηβοι μαθητές ενός Λυκείου στη Βιρτζίνια έχουν ετοιμάσει ένα βίντεο, που εξελίσσεται σε δαιμονιώδεις ρυθμούς, το οποίο θα προβληθεί μάλιστα σε γιγαντοοθόνη στη διάρκεια της παλλαϊκής λειτουργίας που θα τελέσει ο Βενέδικτος στο στάδιο μπεϊζμπόλ της Ουάσιγκτον, μπροστά σε 45.000 πιστούς.

Επίσημα μπλουζάκια έχουν κυκλοφορήσει επίσης, στα οποία έχουν τυπωθεί οι σταθμοί της περιοδείας του Βενέδικτου από την Ουάσιγκτον έως τη Νέα Υόρκη, κατά το πρότυπο των τουρνέ των μεγάλων συγκροτημάτων, και μάλιστα πωλούνται σε μεγάλα καταστήματα και στην αγορά έναντι 18 δολαρίων.
 http://img245.imageshack.us/img245/3690/20080101t070009450x307urp3.jpg

Ένα άλλο μπλουζάκι, σε αθλητική γραμμή, που αγοράζεται ιδιαίτερα από τους νέους, φέρει την επιγραφή «Ιδιοκτησία του Βενέδικτου 16ου» (Property of Benedict XVI).

Μάλιστα, παραγωγός στη λειτουργία που θα τελέσει ο «Πάπας» στο ιστορικό στάδιο των Γιάνκις στη Νέα Υόρκη στις 20 Απριλίου, τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, είναι ο Στίγκ Έντγκρεν, που έχει υπογράψει την παραγωγή σε συναυλίες αστέρων όπως η Σερ, το συγκρότημα Earth, Wind and Fire και η Γκλόρια Εστέφαν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Ιδιοκτησία του Βενέδικτου 16ου»
(Property of Benedict XVI).

Δεν υπάρχουν σχόλια: