Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

«Εθνικοί»: «Τα έχουν παίξει», για ένα... εκκλησάκι!!!..

Σχετικά με τις αναρχικές αντιδράσεις για την ύπαρξη ναού σε πανεπιστημιακό χώρο:


Ο κ. Δημήτρης Κωστόπουλος, έγραψε πριν από λίγο στο μπλοκ του, στο θέμα του με τίτλο «Χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία στον Άρειο Πάγο», τα ακόλουθα: 
«Ο Θεός να μας φυλάει. Άντε και εις ανώτερα βαδίζουμε πρός την ιερά εξέταση. Είπαμε η ιστορία επαναλαμβάνετε.».

Τον επισκέφτηκα, και του άφησα το ακόλουθο σχόλιο:


Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ», ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ.

"Είπαμε, η ιστορία επαναλαμβάνεται".




ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ & ΚΤΗΝΗ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ

Κτηνοβασία = γενετήσιος διαστροφή, κατά την οποία άνδρας ή γυναίκα συνουσιάζεται με ζώο.
Ψυχοπαθολογία: Κτηνοβασία ή ζωοφιλία καλείται η εκ του γενετησίου αισθήματος διαστροφή, κατά την οποία επιζητείται ή μετά κτηνών αφροδίσιος ομιλία.
http://www.apologitis.com/gr/ancient/eik/pan-aiga.jpg
Σύμπλεγμα θεού Πανός και Αίγας από μάρμαρο (Μουσείο Νάπολης)
Από τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα ότι θεωρούνταν «σκανδαλώδους περιεχομένου» παρέμεινε θαμμένο και κλειδωμένο στους πιο απομονωμένους χώρους του Μουσείου της πόλης, στην λεγόμενη «κρυφή αίθουσα», στην οποία η πρόσβαση ήταν δυνατή μόνο κατόπιν ειδικής αδείας.
Τώρα η «πορνογραφική συλλογή», όπως χαρακτηρίστηκε στην πρώτη έκθεση το 1819 είναι ανοιχτή στην δημόσια επίσκεψη. Ο Βανβιτέλι (Vanvitelli) έχει περιγράψει το έργο ως «άσεμνο αλλά όμορφο».Αναφορές για ανάλογες «κρυφές αίθουσες» μουσείων υπάρχουν και στην Ελλάδα.
Ο χρόνος θα δείξει αν αληθεύουν ώστε να κατανοήσουμε περισσότερο τους προγόνους μας και ιδίως την αρχαία θρησκεία σε όλες της τις μορφές και όχι όπως παρουσιάζεται από τους μεροληπτικούς «χειρούργους» νέο-Εθνικούς.

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

http://xairete.blogspot.com/2009/07/blog-post_5476.html